We staan voor transparantie

In vrijwel alle gevallen bent u het voordeligst af als u gebruik maakt van ons juridisch zekerheidsplan.

We staan voor transparantie. Als we dus een webpagina voor u maken waarop staat “kosten”, dan geven wij u ook inzicht in wat onze dienstverlening zal kosten.
Vast uurtarief

Ons vaste uurtarief bedraagt € 115,- per uur exclusief 6% kantoorkosten en 21% BTW.

Fixed fee

Voor elke zaak bestaan mogelijkheden om een vast bedrag (fixed fee) overeen te  komen. De fixed fee zal een inschatting zijn van de aan de zaak te bestede uren vermenigvuldigd met ons uurtarief.

Succes fee

In sommige zaken is het mogelijk een succes fee overeen te komen. De succes bestaat uit een lagere basisvergoeding die hoger uitvalt indien het beoogde resultaat wordt behaald.

Juridisch zekerheidsplan

Cliënten die gebruik maken van ons juridisch zekerheidsplan zijn verzekerd van een verlaagd uurtarief van € 75,- per uur exclusief 6% kantoorkosten en 21% BTW. Fixed fees blijven voor deze cliënten onverminderd mogelijk. Het ingeschatte aantal uren wordt in dat geval vermenigvuldigd met het aangepaste tarief ipv ons vaste uurtarief.

In vrijwel alle gevallen bent u het voordeligst af als u gebruik maakt van ons juridisch zekerheidsplan.

We hanteren hiervoor geen opstartperiode en u kunt ook als nieuwe cliënt direct gebruik maken van ons juridisch zekerheidsplan waarin we een gereduceerd tarief voor u hanteren.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer weten? Kijk dan op pagina van het juridisch zekerheidsplan of neem contact met ons op via +31 (0)6 415 955 02 of ga direct naar het contactformulier.

Algemene voorwaarden

We verlenen onze diensten uitsluitend op basis van onze algemene voorwaarden. U kunt de voorwaarden hier lezen, downloaden en printen. Ook krijgt u altijd van ons een exemplaar als u cliënt wordt. Onze algemene voorwaarden zijn gericht op een zo goed mogelijke belangenbehartiging en kennen een beperking van onze aansprakelijkheid tot een bedrag van € 500.000,- per aanspraak en per verzekeringsjaar. Zijn onze algemene voorwaarden niet helemaal duidelijk voor u? Vraag ons dan gerust om uitleg of een toelichting.

WhatsApp Noodlijn

24/7 juridische (nood)hulp
+31 (0)6 415 955 02

Terugbel Service

Vul uw nummer in en word
binnen 2 uur teruggebeld

Actueel nieuws

2 april 2019

Verdachte van ontvoering peuter niet toerekeningsvatbaar

20 maart 2019

Sms’jes en Whats­App-be­rich­ten op za­ke­lij­ke én pri­vé­te­le­foons zijn te ‘wob­ben’

19 maart 2019

Speelhal en directeur schuldig aan dood kleuter

13 maart 2019

4 jaar gevangenisstraf voor veroorzaken dodelijk ongeval in Anna Paulowna

28 februari 2019

Phishing-bende veroordeeld; gedwongen ontgrendeling iPhone met vingersensor rechtmatig?

21 februari 2019

Staat mag Fort Velsen ontruimen