"Met een duidelijke strategie
vechten wij voor u"

Fullservice juridische dienstverlening

We bieden onze cliënten een fullservice juridische dienstverlening. Fullservice staat niet alleen voor het grote aantal rechtsgebieden waarin we gespecialiseerd zijn, maar ook voor de toegankelijkheid van onze diensten. We werken namelijk met transparante, laagdrempelige tarieven.

Wat veel cliënten waarderen is dat we u een whatsapp noodlijn bieden, waarmee u ongeacht dag of tijdstip altijd snel een beroep op ons kunt doen. Voor zover wij weten zijn wij het enige juridische kantoor met die service.

Kosten juridische dienstverlening

We zijn een van de zeer weinige kantoren die echt open durven zijn over hun tarieven. We werken op basis van een uurtarief of een vaste fee, eventueel in combinatie met een succes fee.

Hieronder staan alle tarieven van onze juridische dienstverlening overzichtelijk op een rij.

Een belangrijk kenmerk van onze werkwijze is dat we geen ‘9 tot 5 juristen’ zijn, maar u waar nodig ook in het weekend of ’s avonds bijstaan. Bij KM Legal kunt u daarnaast rekenen op de volgende voordelen:

  • We kijken verder dan het juridisch probleem en wegen de totale situatie

We staan voor transparantie

We staan voor transparantie. Als we dus een webpagina voor u maken waarop staat “kosten”, dan geven wij u ook inzicht in wat onze dienstverlening zal kosten.

Vast uurtarief

Ons vaste uurtarief bedraagt € 125,- per uur exclusief 21% BTW. Voor IE-zaken en strafrecht wordt het uurtarief bepaald door de inhoud van de zaak.

Fixed fee

Voor elke zaak bestaan mogelijkheden om een vast bedrag (fixed fee) overeen te komen. De fixed fee zal een inschatting zijn van de aan de zaak te besteden uren vermenigvuldigd met ons uurtarief.

Succes fee

In sommige zaken is het mogelijk een succes fee overeen te komen. Het succes bestaat uit een lagere basisvergoeding die hoger uitvalt indien het beoogde resultaat wordt behaald.

Algemene voorwaarden
We verlenen onze diensten uitsluitend op basis van onze algemene voorwaarden. U kunt de voorwaarden hier lezen, downloaden en printen. Ook krijgt u altijd van ons een exemplaar als u cliënt wordt. Onze algemene voorwaarden zijn gericht op een zo goed mogelijke belangenbehartiging en kennen een beperking van onze aansprakelijkheid tot een bedrag van € 500.000,- per aanspraak en per verzekeringsjaar. Zijn onze algemene voorwaarden niet helemaal duidelijk voor u? Vraag ons dan gerust om uitleg of een toelichting.

Juridisch succes vraagt om tijdige stappen