"Korte lijnen, heldere afspraken
en een duidelijke strategie"

Over ons

Net als u, willen wij onze zaken tot een goed einde brengen. Dat vraagt om kennis en ervaring, maar zeker ook om toewijding en een winnaarsmentaliteit. Dat ziet u terug in de manier waarop we onze zaken en procedures voeren: we verdiepen ons intensief in uw zaak, wegen mogelijkheden en kansen en baseren daar vervolgens een uitgekiende strategie op.

Dat klinkt fanatiek, maar gaat zeker gepaard met de gewenste nuance. Want niet willen verliezen betekent ook tijdig inzien dat het beter is om te schikken. Vandaar ons adagium: “onderhandelen waar het kan, procederen wanneer het moet”.

Maar ook als we schikken, zorgen we ervoor dat dat wel met een win-gevoel gebeurt.

Onze juristen

Al tijdens onze opleiding werden we volledig gegrepen door het recht. Dat begon met een geweldige mentor die ons tijdens onze stage werkelijk alle juridische kneepjes van het vak bijbracht. Inclusief de dingen die niet in de boeken staan of in de opleiding zitten.

Naarmate we meer ervaring kregen en de eerste successen boekten, mondde dat uit in een oneindige fascinatie voor het recht. Die fascinatie is tot op de dag van vandaag gebleven. Zo voeren we nog dagelijks uitgebreide discussies over allerlei juridische zaken en ontwikkelingen. Soms tot ver in de avond. We zijn dan ook zeker geen 9 tot 5 juristen.

Joël de Gram

Leest in zijn vrije tijd nog graag uitspraken.
Sterk pleiter met oog voor detail.

Specialist in o.a.

Onze cliënten

We zetten ons in voor ZZP’ers, kleine en middelgrote commerciële bedrijven, non-profitorganisaties en uiteraard voor particulieren. Afhankelijk van de vraag en situatie geven we advies, voeren we de gewenste juridische procedure of bieden we een andere vorm van ondersteuning, zoals het nalopen of opstellen van een contract of algemene voorwaarden.

Ons succespercentage is hoog en we zien dat veel van onze cliënten anderen naar ons doorverwijzen of na verloop van tijd terugkomen met een ander juridisch vraagstuk.

Juridisch succes vraagt om tijdige stappen