Korte lijnen, heldere afspraken en een duidelijke strategie

Klein Molekamp Legal is een jong, dynamisch en ambitieus kantoor. Met 10 jaar ervaring vormt Klein Molekamp Legal een deskundig en volwaardig juridische partner op het scherpst van de snede. Met korte lijnen, heldere afspraken en een duidelijke strategie weten we het beste resultaat voor u te behalen. Voor u, want bij ons staan uw belangen écht voorop.

We staan klaar voor zowel particulieren als ondernemers. Soms kunnen we volstaan met ‘slechts’ een advies op grond waarvan u de zaken zelf verder kunt oppakken. In andere gevallen voeren we de gehele procedure van A tot Z. Welke aanpak uw zaak ook vereist, van belang is dat u bij ons de regie blijft houden.

Een nieuw soort juristen: Niet alleen gedegen kennis, ook vaardigheden bepalen ons resultaat!

We beschikken niet alleen over de noodzakelijke kennis en ervaring van het recht. We blijven daar ook continu in investeren en op ontwikkelen. Daarnaast zijn we de zogenoemde T-shaped jurist: We combineren de noodzakelijke kennis met vaardigheden als onderhandelen, conflictmanagement, mediation en zorgen dat we de branche kennen waarop de zaak betrekking heeft. Alle ingrediënten om steeds tot het beste resultaat te komen dus.

We vechten echt voor u

Als alle ingrediënten aanwezig zijn, telt nog maar één ding; de uitvoering. We onderscheiden ons hierin doordat we écht voor u vechten. We zetten gewoon net dat stapje extra, 24/7 en in het weekend als dat nodig blijkt te zijn. Onze juridische Whatsapp noodlijn is daar een mooi voorbeeld van.

Heeft u vragen?

Stel ze gerust! Bel ons, maak gebruik van ons contactformulier of bij nood zelfs van onze Whatsapp noodlijn.

We staan voor u klaar!

WhatsApp Noodlijn

24/7 juridische (nood)hulp
+31 (0)6 415 955 02

Terugbelservice

Vul uw nummer in en word
binnen 2 uur teruggebeld

Actueel nieuws

12 juli 2019

Een keer tijdens de les in gesprek met een rechter of griffier?

3 juli 2019

Gevangenisstraffen voor brand bowlingcentrum Venhuizen

25 juni 2019

Gevangenisstraf van 11 jaar vanwege doodslag op echtgenote

12 juni 2019

Eigenaresse en bedrijfsleidster podoinstituut veroordeeld wegens grootschalige fraude