Rekenvoorbeeld 1:
Rechtsbijstand verzekeraars bieden geen mogelijkheid tot het controleren, aanpassen of opstellen van contracten en algemene voorwaarden. Hiervoor bent u al snel € 350- € 450 per contract extra kwijt omdat u dit elkders dient uit te besteden. Bij Klein Molekamp Legal zit deze mogelijkheid standaard in het Juridisch Zekerheidsplan.

Rekenvoorbeeld 2:
De concurrentie biedt u ook onbeperkt telefonisch advies. Maar wat heeft u daar eigenlijk aan als u vervolgens zelf alles op papier moet zetten? In het Juridisch Zekerheidsplan voeren wij ook standaard alle correspondentie met de wederpartij. We nemen dus echt de gehele zaak uit handen.

Rekenvoorbeeld 3:
Daar waar de concurrentie een aanloopperiode hanteert en werkt met een eigen risico doen we dat bij Klein Molekamp Legal anders. u bent direct welkom met uw zaak en hanteren geen eigen risico.

Juridisch Zekerheidsplan

De kosten van juridisch advies of een juridische procedures zijn voor veel ondernemers  bijna onbetaalbaar terwijl dit advies onmisbaar is voor succesvol ondernemen. Goede contracten, algemene voorwaarden en juridisch advies vormen immers de basis om uw zaken goed te regelen.

Vanuit Klein Molekamp Legal bieden we de oplossing voor ZZP en MKB om voor een scherp tarief de zaken juridisch goed te regelen.

We leveren een echte totaaloplossing voor al uw juridische zaken. Dat we doen persoonlijk met een eigen jurist, deskundig en voor een vast bedrag per maand.

Daar waar de concurrentie stopt gaan we bij Klein Molekamp Legal verder en bieden we echt garanties:

  • Een eigen persoonlijke jurist;
  • Niet alleen telefonisch advies, we voeren gewoon alle correspondentie met de wederpartij;
  • We controleren niet alleen contacten, we passen ze ook aan en stellen zo op indien u er nog niet over beschikt;
  • We hanteren geen eigen risico;
  • We hanteren geen aanloopperiode;
  • We kennen de branche, delen kennis en zorgen dat we samen juridisch conflicten voorkomen;

We vertellen u graag persoonlijk welke voordelen ons Juridisch Zekerheidsplan nog meer voor u  te bieden heeft.

Wilt u ‘juridisch-proof’ worden met het Juridisch Zekerheidsplan van Klein Molekamp Legal? Gebruik een van de twee knoppen hieronder,bel met 023- 205 22 40 of stuur een e-mail naar: jzp@km-legal.nl

Ik wil meer informatie

 

Terugbelservice