‘’Een gemiddelde IE-procedure
kost als snel € 6.000,- als je
in het ongelijk wordt gesteld’’

Zaken waarin het intellectueel eigendomsrecht centraal staat, zijn in de regel zeer complex. Specialistische kennis is derhalve meer dan gewenst. Het is ook om die reden dat een rechter in IE-zaken de in het ongelijk gestelde partij (ex artikel 1019h Rv) kan veroordelen tot betaling van alle kosten die de in het gelijk gestelde partij aan proceskosten heeft moeten maken. Dit in tegenstelling tot niet IE-zaken waarin we geen volledige kostenveroordeling kennen. Het spreekt voor zich dat een en ander grote (financiële) gevolgen voor u kan hebben. Wij adviseren u daarom om tijdig juridisch advies in te winnen indien u te maken krijgt met intellectueel eigendomsrecht gerelateerde zaken.

Wat verstaan wij onder intellectueel eigendomsrecht?

Veelvuldig staan wij particulieren en ondernemers bij als het gaat om advies of gerechtelijke procedures die betrekking hebben op:

Onze andere expertises

Naast uitgebreide expertise op het gebied van intellectueel eigendomsrecht heeft KM-Legal ook de noodzakelijke kennis & expertise ten aanzien van onder meer commerciële contracten, incasso en beslag & executie in huis. Klein Molekamp Legal kan u derhalve bij elke stand van zaken van advies en bijstand voorzien.

Heeft u juridisch advies nodig of wilt u overleggen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via 023-205 22 40, ga direct naar het onderstaande contactformulier of stuur een e-mail naar: info@km-legal.nl.

Juridisch succes vraagt om tijdige stappen