Schroom niet om uw vraag of probleem vrijblijvend aan ons voor te leggen

Het huurrecht betreft een wettelijk stelsel van regels op het gebied van huur. Huur is de overeenkomst waarbij de verhuurder de verplichting op zich neemt aan de huurder een zaak of gedeelte daarvan in gebruik te verstrekken, en de huurder zich verbindt tot een tegenprestatie (art. 7:201 BW).

Het huurrecht kent daarom altijd twee partijen die verschillende belangen hebben. Voor de een vormt het huurrecht een wettelijke stelsel van regels waarbinnen (veelal) onroerend goed kan worden verhuurd. Voor de andere partij vormt het een wettelijk stelsel van regels dat (veelal) zorgt voor de nodige bescherming ten aanzien van huur en woongenot.

Als verhuurder tracht u met een zo laag mogelijke investering zo goed mogelijk aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen. Als huurder verwacht u echter dat uw verhuurder zich optimaal inzet om uw woongenot te garanderen. U vraagt beide de maximale inspanning van elkaar en u bevindt zich in een continu spanningsveld dat vaak voor juridische problemen zorgt. Gezien de belangen die op het spel staan, is een deskundig juridische partner in dat verband onmisbaar.

Ook in het huurrecht combineren we gedegen kennis en ervaring met conflictmanagement en het vermogen om oplossingen te vinden waardoor huurder en verhuurder met elkaar op één lijn komen. In sommige gevallen is een andere aanpak echter nodig en schromen we niet uw rechten met alle mogelijke middelen te verdedigen en hard te maken.

Wat uw situatie ook is, we staan voor u klaar!

Enkele voorbeelden waarin we u kunnen bijstaan zijn zaken met betrekking tot:

  • Betalingsachterstanden;
  • Ontruimingen;
  • Huurcontracten;
  • Conflicten met buren of andere huurders;

  • Conflicten met de huurder of verhuurder;
  • Onderhoudsproblemen;

Aarzel niet om ons vrijblijvend te vragen wat wij voor u kunnen betekenen.

Bel ons op:  06 415 955 02 / 023- 205 22 40, ga direct naar het contactformulier of maak gebruik van onze juridische Whatsapp noodlijn:  06 415 955 02.

WhatsApp Noodlijn

24/7 juridische (nood)hulp
+31 (0)6 415 955 02

Terugbelservice

Vul uw nummer in en word
binnen 2 uur teruggebeld

Actueel nieuws

16 augustus 2019

Gevangenisstraffen voor gestolen mobieltjes Mysteryland

24 juli 2019

Gevangenisstraffen voor schietpartijen centrum Zaandam en bij ZMC

23 juli 2019

Vrijspraak en niet-ontvankelijkheid OM, bij verdenking omkoping gedeputeerde Hooijmaijers

12 juli 2019

Een keer tijdens de les in gesprek met een rechter of griffier?