"Waar gehakt wordt,
vallen spaanders’’

Hoewel wij uiteraard niet kunnen voorkomen dat er soms fouten worden gemaakt, kunnen wij er wel voor zorgen dat de negatieve gevolgen van een fout tot een minimum voor u worden beperkt. Klein Molekamp Legal is immers gespecialiseerd in het opstellen van commerciële contracten voor bouwrecht gerelateerde zaken. Voorts kunnen wij u van advies en bijstand voorzien indien u een andere partij aansprakelijk wenst te stellen in een bouwgeschil – óf indien u zelf een dagvaarding heeft ontvangen.

Wat verstaan wij onder bouwrecht?

In zowel het minnelijke als het gerechtelijke traject staan wij veelvuldig ondernemers en particulieren bij als het gaat om zaken die betrekking hebben op:

  • Schadeverhaal
  • Opleveringsgebreken
  • Bouwschade

Onze andere expertises

Naast uitgebreide expertise op het gebied van bouwrecht en commerciële contracten heeft KM-Legal ook de noodzakelijke kennis en expertise ten aanzien van incassorecht en beslag & executie in huis. Klein Molekamp Legal kan u derhalve bij elke stand van zaken van advies en bijstand voorzien.

Heeft u juridisch advies nodig of wilt u overleggen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via 023-205 22 40, ga direct naar het onderstaande contactformulier of stuur een e-mail naar: info@km-legal.nl.

Juridisch succes vraagt om tijdige stappen